fredag den 3. september 2010

Hurtig - Langsom Chiabatta


Når vi løber tør for brød for toast næste morgen, jeg pisk op hurtigste Chiabatta i Vesten! Det er så simpelt - du kan gøre det i et par minutter før du går i seng og koge det næste morgen, mens du bad og påklædning. Selv om jeg boede i min pj's dag for at give Jasper hans første bad.

Min Hurtig - Langsom Chiabatta

Om natten, ved hjælp af en stor skål, kombinere:

500g brød, mel
1 dessertspoon salt
1 dessetspoon gær
420 ml vand (justere dette, hvis det er en fugtig dag, men resultatet bør være mere trægt end grundlæggende brød)

Bland med en træske indtil kombineres - ingen grund til at ælte. Dette er den hurtige bit.
Læg i køleskab natten over. Dette er den langsomme bit.

I morgen, fedt en bakke, mel en bestyrelse godt. Tag nu steget dejen og tip på board - bare formen ind i en 'sko' - ikke vælte eller ælte. blidt roll over for at få belagt med mel. Sæt på bakke og sat i en kold ovn. Sæt varmen til 220C i 10 minutter, hvorefter 200C i yderligere 35-40 minutter. God fornøjelse!

Ingen kommentarer: